Muut tuotteet

Hinnat näet hinnastosta, ja tilata voit helposti tilauslomakkeella!

  Jalkarullat

Rentouta jalkaterät rullaamalla istuen joko kotona TV:tä katsellessa tai työpaikalla istumatyötä tehdessä.

kipukoukku2Jalanpohjassa olevat aku-pisteet viestittävät ja rentouttavat muitakin kehon jäseniä ja vaikuttavat myös sisäelimiin rauhoittavasti.

Terveyspallot (Canalis-pallot)

Estää kädessä hermopinnetilojen syntymistä sekä sormien puutumista sekä ehkäisee tehokkaasti Tennis- ja golfarin -kyynärpäiden hermotulehdukset.

terveyspallot

Vain muutaman minuutin ohjelmalla pidät ongelmat poissa. Samalla treenaat myös sorminäppäryyttä. Huipputuote muusikoille!

 

Verenpainemittari

Ranteessa pidettävä kätevä mittauslaite, jolla on helppo seurata päivittäin verenpainetta. Mittariin voi tallentaa tulokset kolme kertaa päivässä kuukauden ajan.

verenpainemittari

Tärkeä laite vanhuksille ja verenpainesairauksista kärsiville.

 

Rentoutuskoukku

Vuosituhansia vanhat kiinalaisen lääketieteen perinteet toimivat erinomaisesti myös tämän päivän suomalaisen ”kansantaudin” hoidossa. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen Rentoutuskoukku auttaa jännittyneiden niska- ja hartialihasten, alaselän, pakaroiden, pohkeiden ja jopa jalkaterän kiputilojen hoidossa ja venytyksessä.

koukku2Rentoutuskoukkua on helppo käyttää televisiota katsellessa, lehteä lukiessa tai vaikkapa työpaikalla työn ohessa.

 

 

Comments are closed.